Marketing Oktatás

Úgy érzed, hogy magasabb szintre emelnéd céged marketing ismereteit?

Manapság nincsen óriási sikerekkel rendelkező vállalkozás jó weboldal, social média platformok és online hirdetések nélkül.

Az online marketing mindenhol körülvesz minket akár akarjuk, akár nem. Ahhoz, hogy minden lehetőséget ki tudj aknázni csapatoddal, mélyebb ismeretre van szükségetek.

Nem elég csak nagyjából ismerni a fogalmakat, a hirdetési beállításokat és a social media platformokat, mivel így a konkurenciának könnyű dolga van, hogy elcsábítsa a TE CÉGED ügyfeleit. A marketing oktatásunkon szerzett ismeretekkel garantáltan versenyelőnyt szerezhetsz a piacon!

Kérj konzultációs időpontot és átbeszéljük, miben tudunk segíteni neked és csapatodnak.

Gyakorlati marketing oktatás

Marketing oktatásunk nem csak az elméleti anyagon alapul!

Az alapfogalmak átbeszélése után nekikezdünk a gyakorlatban is hasznosítani az összes megszerzett tudást. Beállítjuk az üzleti fiókot, a jogosultságokat, bejegyzéseket, elemzéseket készítünk és hirdetéseket hozunk létre.

Ezzel a módszerrel átfogó ismereteket szerezhetsz kollégáiddal, melyeket a gyakorlatban is bele tudtok építeni a cég mindennapi életébe. A SIKER garantált!

Minden a célok kitűzésével kezdődik!

Ha már az elején nincsen jól kiépítve céged marketing stratégiája, akkor nem lesz egyszerű a siker felé vezető út. Marketing oktatásunkon szó lesz a célok kitűzéséről és a marketing stratégia kidolgozásáról.

Induló vállalkozásod van és nem tudod hogyan kezdj bele a marketing stratégia kidolgozásába? Vagy csak újra szeretnéd tervezni céged marketing stratégiáját

Oktatásunkon mutatunk neked és csapatodnak egy olyan sémát, ami alapján könnyen kidolgozhatjátok a saját marketing stratégiátok!

Több, mint 8000 marketing eszköz áll rendelkezésünkre 2021-ben

Te és csapatod ebből mennyit használ?

Más szóval: 8000 lehetőséged van arra, hogy céged bevétele és sikeressége elérje a csillagos eget.

Marketing oktatásunkon a következő tudást szerezhetitek meg:

A Google és közösségi oldalak algoritmusának alapvető működése. Kötelező marketing eszközök megismerése. A Google üzleti szolgáltatásaink és közösségi oldalak, Facebook, Instagram és TikTok üzleti oldalak használata. Hirdetések elkészítése, monitorozása.

Ismerd meg hogyan tudsz ingyenes organikus eléréssel és hirdetésekkel elérni a célközönségedet.

Válaszd a tudást

Ha a mi marketing oktatásunkat választod, akkor csapatoddal megtanulhatjátok, hogyan kell sikeresen beállítani az Instagram és a Facebook hirdetéseket, hogy melyik számotokra a legkedvezőbb, hogyan érdemes beállítani a célközönséget és lehet elérni alacsony kattintási árakat. 

A közös munka ingyenes konzultációval kezdődik. Megismerkedünk, felmérjük mire van szükségetek majd ez alapján elkészítjük az előadás anyagát, amivel elérhetjük a kitűzött célokat. 

Rólunk

Mondták

Amire büszkék vagyunk:

A Google Partnere vagyunk

A BACO Marketing Kft a Google partner jelvény kiérdemeléséhez szükséges összes követelményt teljesítette.

További információ a Google Partners programról és a partneri, illetve kiemelt partneri státusz megszerzési követelményeiről.

Az ügyfeleink

Akikkel már együtt dolgozunk

Köszönjük nektek, hogy együtt tanulhatunk, fejlődhetünk és dolgozhatunk!

Konzultáció

A konzultáción át fogjuk beszélni a céljaid, azt, hogy az arculattal és a marketinggel milyen célcsoportot célzunk meg, az ügyfélszerzésre és ezáltal a bevétel növelésére milyen eszközöket tudunk használni, mik az elvárt eredmények és mi az a költségvetés amiből ezt elérni kívánjuk.

Kérj ingyenes ajánlatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

A küldés gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. Nem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed!