Facebook fiókkezelés

Sikeres céget szeretnél felépíteni? A Facebook segít ebben, és mi is.

A közösségi oldal mindenkinek lehetőséget nyújt, hogy márkáját, termékét vagy szolgáltatását megismertesse a széles közönséggel. Először is meg kell határozni a célközönséged és hozzájuk kell igazítani a kommunikációt. A legrosszabb technika amit alkalmazhatsz, ha az utolsó pillanatban összecsapott szöveget posztolsz a közösségi média felületekre, csak azért, hogy meglegyen a heti bejegyzés. Előre meghatározott kommunikációs stratégia alapján érjük el célunkat. Ahhoz, hogy a Facebook fiókod tükrözze a céged hitelességét és profizmusát, minőségi tartalmat kell készíteni. Megfelelő időben, a megfelelő ügyfelekhez kell szólni, a megfelelő tartalmakkal. Ez bizony folyamatos időbefektetést igényel és komoly stratégiai tervezést.

Nem éred el a közösségi oldalakon a célközönséged? Csak a barátaid követnek és csak ők kedvelik a bejegyzéseid?
Segítünk, hogy ez ne így legyen! Segítünk a brand arculatát kialakítani, a marketing stratégiát kidolgozni. Növeljük a terméked és céged ismertségét, a követőket pedig vásárlókká konvertáljuk.

Segítünk aktív követőket szerezni és egy összetartó közösséget alkotni!

Jelen lenni a közösségi oldalakon nem csak azért fontos, hogy eladjuk a termékünket vagy szolgáltatásunkat. El kell nyerni a követők bizalmát és elengedhetetlen egy közvetlen, barátságos kapcsolat kialakítása. Segítünk a kommunikációban és a tartalmak elkészítésében. Így lehet felépíteni egy híres és mindenki számára megbízható márkát.

Facebook fiókkezelés

Ha elhanyagolod a Facebook oldalad...

Az új ügyfelek is azt fogják látni, hogy nem foglalkozol a Facebook oldaladdal. Azt fogják gondolni, már nem működik a céged így másik oldalon vásárolnak, köteleződnek el.

Kommunikálj az ügyfeleiddel, segítünk ebben. Minőségi tartalommal folyamatosan bombázzuk a célközönséged, és informáljuk őket.

Segítünk felépíteni egy már letesztelt, jól működő rendszert, ahol a követők rendszeresen fogják látni a bejegyzéseid és interakciót kezdeményeznek veled és vállalkozásoddal. A legvégén pedig még vásárolni is fognak!

Szükséged van valakire, aki segít a Facebook oldalad kezelésében?

Azt érzed, hogy a posztolás csak teher a válladon?

Sajnos egy vállalkozásban rengeteg elintézendő feladat van, melyek sokszor nagyobb prioritást élveznek, mint az új tartalmak készítése a Facebook oldalra. Ilyenkor időről-időre azt lehet észrevenni egy-egy cég oldalán, hogy rendszertelenül teszik ki a posztokat és egyre inkább ritkábban. Ezt negatívan jutalmazza a Facebook.

A későbbiekben még kevesebb embernek fogja megmutatni organikusan a bejegyzésünket, így egy ördögi körbe lépünk: Kevesebb lesz az aktív követő, nem lesz annyi reakció a tartalmakra és az addigi potenciális ügyfelek el fogják felejteni a céged

Magyarországon 2021-ben már több, mint 6,5 millióan használják aktívan a Facebookot.

Mondhatnánk, hogy 6,5 millió okunk van arra, hogy használjunk üzleti Facebook oldalt

De a célközönségünk mérete ennél jóval alacsonyabb kell, hogy legyen. Így is képzeld el, hány emberhez juthat el a terméked vagy szolgáltatásod! Érjük el közösen a célközönséged a legjobb tartalmakkal!

Rólunk

Mondták

Az ügyfeleink

Akikkel már együtt dolgozunk

Köszönjük nektek, hogy együtt tanulhatunk, fejlődhetünk és dolgozhatunk!

Konzultáció

A konzultáción át fogjuk beszélni a céljaid, azt, hogy az arculattal és a marketinggel milyen célcsoportot célzunk meg, az ügyfélszerzésre és ezáltal a bevétel növelésére milyen eszközöket tudunk használni, mik az elvárt eredmények és mi az a költségvetés amiből ezt elérni kívánjuk.

Kérj ingyenes ajánlatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

A küldés gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. Nem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed!