Facebook hirdetés

Szuper szolgáltatásod vagy terméked van? Akkor add el őket Facebook hirdetés segítségével!

Már csak egy lépésnyire állsz a hatalmas sikertől! Ha hosszútávon szeretnél egy eredményes és jövedelmező céget építeni, akkor bizony meg kell mutatni az embereknek, hogy miért a TE terméked vagy szolgáltatásod a LEGJOBB a piacon.

A legjobb szolgáltatásra vagy termékre sem fognak rátalálni az ügyfelek, ha nem látták még soha vagy ha nem hallottak még róla.

Hol találnál több embert, mint a Facebook-on?

Meg kell mutatnia a céged az ügyfeleknek és folyamatosan fenn kell tartani a kapcsolatot velük, mert ne feledd: a vásárlók hamar felejtenek. Ne engedd meg a konkurenciának, hogy lecsapjon az ügyfeleidre! Kerülj a vásárlók szeme elé minden nap Facebook hirdetéssel!

Csak egy jól felépített marketing stratégiával veheted fel a versenyt a konkurenciával. A HEGYVARI’s Marketing segít Facebook hirdetés kezelésben.

Az első benyomás a legfontosabb a Facebook hirdetéseknél

Ha visszatérő ügyfeleket szeretnél, akkor már a legelső pillanatban, amikor meglátják a céged hirdetését vagy bejegyzését, profinak és megbízhatónak kell tűnnie a célközönséged számára. Nagyon fontos, hogy az első benyomás megnyerő legyen. A szövegnek és a képnek ösztönzően kell hatnia az emberekre és tükröznie kell céged precizitását és misszióját.

A Facebook hiretésen kívül segítünk felépíteni egy eredményes kommunikációs stratégiát!

Nem elég egy tökéletesen beállított Facebook hirdetéskezelő fiók, ennél többre van szükség!

A Facebook hirdetés ennél sokkal összetettebb és komplexebb részekből áll, amit csak folyamatos elemzésekkel és A/B teszteléssel lehet eredményesen futtatni, az optimalizálásról, az új kreatív anyagok készítéséről nem is beszélve.

Érd el potenciális ügyfeleidet Facebook hirdetéssel!

Képzeld el, hogy egy online sztrádán állsz és osztogatod a szórólapjaid, de csak olyan embereknek, akik érdeklődnek a szolgáltatásod iránt. A 21. század lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzuk célközönséget, akik magasabb százalékban vásárolnak és csak rájuk célozzuk a hirdetéseket.

Magyarországon 2021-ben már több, mint 6,5 millióan használják aktívan a Facebookot.

Mondhatnánk, hogy 6,5 millió okunk van arra, hogy használjunk Facebook hirdetést

De a célközönségünk mérete ennél jóval alacsonyabb kell, hogy legyen. Egy jól beállított hirdetéssel akár több százezer emberhez juthat el a terméked vagy szolgáltatásod! Érjük el közösen a célközönségét a lehető legalacsonyabb áron!

Megvizsgálunk minden tényezőt és felállítunk egy olyan stratégiai tervet, amivel a hirdetésed ténylegesen csak azokhoz fog eljutni, akik a leendő megrendelőid lesznek.

Érd el a potenciális vásárlókat Facebook hirdetéssel

Ne úgy gondolj a reklámokra, hogy csak időpazarlás és pénzkidobás. Igaz, ha valaki nem ért hozzá, akkor az egekbe szökhetnek az árak, de ennek nem kell így lennie! Bízd ránk a Facebook hirdetéskezelést és lépj rá Te is arra a gyorsítósávra, ami elvezeti a céged a sikerhez.

Rólunk

Mondták

Az ügyfeleink

Akikkel már együtt dolgozunk

Köszönjük nektek, hogy együtt tanulhatunk, fejlődhetünk és dolgozhatunk!

Konzultáció

A konzultáción át fogjuk beszélni a céljaid, azt, hogy az arculattal és a marketinggel milyen célcsoportot célzunk meg, az ügyfélszerzésre és ezáltal a bevétel növelésére milyen eszközöket tudunk használni, mik az elvárt eredmények és mi az a költségvetés amiből ezt elérni kívánjuk.

Kérj ingyenes ajánlatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

A küldés gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. Nem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed!